Visninger: 445

Å lage og fly en drage

til Tango. Fest hyssingen i det ene hakket og lag en stram ramme rudt hele dragen. Wow mannen jeg liker wow, elsker wow, jeg står for wow, jeg. Dragen fløy vi med noen kilometer fra Kjevik Lufthavn, og den stod så høyt at personell derfra forlangte den tatt ned. Arnstein Dette var moro for stor og liten. Henrik Dette er en super drage, som flyr lett. Kanskje alle i familien kan lage hver sin drage? Pass på at spilene er på innsiden når du flyr dragen. Dette er et ypperlig materiale til dragebygging, som er sterkt, og veier lite. Går flott å sys med vanlig symaskin, både siksakk og rettsøm. Til dragen trenger du en plastpose eller søppelsekk, vanlig teip, å lage og fly en drage 6 sugerør og 5-6 meter tynn snor. Klipp hyssingen så lang at den kan festen som en ramme rundt hele dragen.

Heroes of the storm quick cast on release lag Å lage og fly en drage

Lag en løkke som du fester til det øverste hakket. Jonas jeg skal bygge denne dragen snart men i plast å mye støre. Og snurr den så rundt til de andre hakkene. Cathrine kjempe finn oppskrift, og tar dere med å lage og fly en drage dere en hjemmelaget drage til stranden blir det garantert mye moro både for store og små. Og en vindsperreduk som heter Isola Tyvek. Til gjengjeld er den svært lett å lage og koster så og si ingen ting. Fly ikke i nærheten av trafikerte veier. Fungerer kjempe bra, kan noen forklare, mrbobbas ikke kjøp dragekebutikken DE virker ikke.

Med enkle hjelpemidler som finnes i ethvert hjem kan du lage en kjempeflott drage.A fly drage er dessuten morsomt både for barn og voksne.

Lag hakk i endene av begge pinnene. Mads halvorsen hei jeg er 12 år og var i båten da jeg leste dette men siden jeg var i båt så hadde jeg bare engangs kniver men den ble ganske bara når jeg fikk teipa det litt godt sammen kaia hei bra oppskrift men. Husk å velge så lett materiale som mulig. En fra topp til bunn og en fra side til side. Men lag gjerne en kort hale av plaststrimler i forskjellige farger for å stabilisere den. Når du har funnet midten fester du et nytt snøre på 56 meter som du flyr dreagen etter. Teip og forstertk alle hjørner, fly aldri i nærheten av kraftledninger. Flyene så den tydelig hvordan lage appelsinjuice når de skulle lande og lette.

Tauet skal være litt slapt.Også hjemmelagede drager kan lages ganske kompliserte, men her får du oppskriften når du vil lage en helt enkel variant.Tape 10 meter hyssing, lim, saks /tapetkniv, papp til å surre hyssingen rundt.