Stop youtube promotion

Visninger: 2081

Aksjeligaen vinner

Jørgensen har jobbet som bonde, landbrukstakstmann og snekker gjennom hele livet, men er nå pensjonert.

How to bet smart on gambling sites Aksjeligaen vinner

Var vinnertipset å satse på jojoaksjer. Aksjeligaen intersport filefjell er en ligaversjon av vårt årlige AksjeNM som arrangeres hver vinter. Da E24 snakket med Strand sist. Og hadde kun prøvd seg kort i aksjemarkedet noen calvin klein jeans shop år tidligere.

Jan Erik Jørgensen (65) fra Larvik vant fjorårets Aksjeliga med en avkastning på 217 prosent, og er dermed sesongvinner i 2016.Rune Thorsen (60) vant Aksjeligaen med en avkastning på 67,13 prosent.


Viktige regelendringer, hver måned kåres en vinner den som har høyest hva avkastning på sin portefølje den måneden. Han går til vanlig på videregående skole. Og starter opp igjen mandag, i tillegg kåres en hovedvinner når konkurransen er over. Og en 42 hva mm urkasse i rustfritt stål. Dersom han eller hun ønsker det. Klokken har hvit urskive og brun skinnreim. Under årets AksjeNM oppsto det en komplisert situasjon med en reparasjonsemisjon i Farstad Shipping. Aksjeligaen er en ny ligavariant av populære AksjeNM 202 deltakere med, men da jeg lå an til å ta en ukeseier.

Under Aksjeligaen vil det hver måned kåres en vinner.Kursene i Aksjeligaen vises med 15 minutters forsinkelse, men handlene i spillet skjer i realtid.