Visninger: 1305

Facebook konkurranse trekke vinner

en stor mengde norske bedrifter. Sosiale medier er forholdsvis gjennomsiktige og åpne, så hvis du driver med lureri og ikke trekker ut vinnere i konkurranser du arrangerer, vil du fort kunne bli straffet om ryktet begynner. Det bør absolutt ikke deles videre, da det blir spam i dine venners nyhetsstrøm, oppfordrer Valen-Utvik. Hvordan skille mellom ekte og falske konkurranser? Brandsdal Group, som blant annet består av klesmerket Brandsdal og nettsidene Blivakker, Netthandelen og Drlykke, bruker ulike metoder. Eller tilpasse og unngå å bli rapportert som spam. Alle disse er klare brudd på Facebooks Promotion Guidelines, som angir reglene for hvordan du som eier av en Facebook-side har lov til, og ikke lov til, å avholde konkurranser på Facebook. Her finner du oppdaterte regelverket, samt de mest vanlige feilene folk gjør, og hva du faktisk kan be folk om når du lager en Facebook-konkurranse! Hvorpå jeg selvfølgelig ikke rapporterer selskapet, og kanskje heller hjelper til med å spre innholdet når de har gjort de nødvendige endringene. og jeg gir oftest bedriften da en ny sjanse, men da kun. Du kan * ikke * si: Lik og del posten vår for å være med i konkurransen Du * kan * si: Vi kjører i gang en konkurranse, du vet hva du må gjøre Etter de nyeste Facebook-oppdateringer, kan du ikke formulere teksten med hensikt. Ikke til Facebook direkte, men til selskapet som arrangerer konkurransen. Personlige tidslinjer og venneforbindelser skal ikke brukes til å administrere kampanjer (f.eks. Det som er det fine ved å gjøre det på denne måten, er at det da ikke er noe tvil om at annonsen er nettopp det; et annonsert budskap, og ikke fordekt som godt innhold på en facebookside. Vi antar at de fleste av disse konkurransene gjennomføres i god tro, derfor vil vi heller ikke henge ut regelbryterne i denne bloggen. Du kan dermed gi * alle * tilhengere tilgang til en rabattkode eller lignende, i stedet for å trekke kun én vinner.

Ferdig laget nettverkskart Facebook konkurranse trekke vinner

Mens den andre holder for øynene og sier stopp. Man må også inkludere en liten disclaimer for å informere om at Facebook ikke på noen måte står som ansvarlig for denne konkurransen. Så er dette altså ikke lov i henhold til Facebooks konkurranseregler. Så er vi to stykker, fergeselskapet Fjord Line er den eneste som opplyser at de bruker Woobox.

best penny stock promoters

Dette skal brukes til å ta imot navn og epostadresse og eventuelt annen informasjon du trenger for å trekke en vinner.Konkurranse innenfor reglene til, facebook.


france lottery results hva kan man lage av kjøttdeig Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu. Det som er lov å gjøre. Samt at Facebook ikke tar skippertak.

Vi bruker enten Random.Kontakte / annonsere vinner av dine konkurranser direkte på facebook, uten å ha kontaktet vedkommede utenom facebook først (telefon / epost.l.).Igjen må vi bli enda mer diskret ved formulering av teksten, slik at handlinger hintes, men ikke nevnes.