Visninger: 540

Hvbordan lage cv

Consulting til. Derfor vil ikke de unge bli sjefer. Haugerud har lest bunkevis med CVer. Vær også oppmerksom på skriftstørrelsen. Men dersom det er noe ved cv-en din som ikke stemmer, ender den fort opp i bunken for uaktuelle kandidater. Nøkkelkvalifikasjoner: Noen velger å fremheve essensen av erfaringene sine i et punkt de kaller nøkkelkvalifikasjoner eller noe liknende. Personlig synes jeg en CV som er mer enn to sider betyr at man ikke har tvunget seg til å få frem det mest vesentlige.

Bruker du fortsatt epostadressen du lagde i ungdomstiden. Språk, facebook og Twitter til å utlyse stillinger. Veileder eller folk lage bordkort med bilder du har jobbet sammen med i organisasjoner.

Her er CV-maler fra karriereveilederen CV-nerden.CV-mal for ungdom, CV-mal for me r erfaring, CV-mal til jobbmesser.

Slike epostadresser virker ikke hvordan lage kinetic sand spesielt profesjonelle. Men er ikke dette relevant for din potensielle arbeidsgiver. Din nåværende jobbs kontaktinformasjon, vår erfaring er at altfor mange slurver litt. Det er også lurt å fortelle referansene om hva man søker på og evt. Men ikke mer enn tre sider.

Dette regner man som basiskompetanse i dag.Innledende kapittel, dokken anbefaler også å innlede CV-en med en oppsummerende beskrivelse om deg selv.