Visninger: 1767

Hvordan lage appelsinjuice

Ofte krever dette at vi først finner ut mer om hvordan det vi vil forske på, for eksempel ved å lese aktuell litteratur om temaet eller treningstider ved å kontakte en forsker som er spesialist på feltet. Her trenger du som sagt ikke linsevann eller barberskum. Lage slim uten borax, linsevann og barberskum. Ta 2-3 spruter med skumsåpen og bland godt igjen. Stikk en finger eller 2 for å sjekke at det ikke sitter igjen på fingrene. Nå som du har lest og sett videoene vi har samlet her vil du kunne bli en mester i å lage slim. Se denne filmsnutten for gjennomføringsprosess: Hvordan lage fluffy slim. Problemstillingen skal avdekke om variasjon i variabelen skolematvaner kan forklares med om man er gutt eller jente. Ved å gjøre litteratursøk på biblioteket kan dere få noe oversikt over hva andre forskere har funnet om temaet. Begge de problemstillingene som vi brukte som eksempel i forrige avsnitt, kunne likevel godt ha vært spesifisert noe mer. Forsøk gjerne å lage slim flere ganger og test ut ulike typer tannkrem og lim. Hvilke variabler må dere undersøke for å få kunnskap om disse sammenhengene? Prøv deg gjerne frem med forskjellige oppskrifter for å se hva som blir det beste slimet! Kjenn deg selv og dine skrivevaner, og dra nytte av de erfaringene du har gjort i slike skrivesituasjoner tidligere. Kontaktlinsevann, jif Universal, slik gjør du det: Først tømmer du limet opp i en skål (ta en grei mengde). Du må finne ut av sjanger, og ofte blir også valg av synsvinkel og tittel overlatt til deg. Det er enklere å formulere gode problemstillinger om lokale forhold siden dere har gode forhåndskunnskaper. Forskning som forsøker å si noe om årsaksforhold, er som hovedregel mer interessant enn forskning som kun beskriver hvordan ting. Tilsett i så fall bare kvarte teskjeer om gangen. Se på oppgaveteksten/tittelen underveis, og spør deg selv: Har jeg svart på det det spørres etter?

Deretter tar du noen, kan du tilsette mer maismel, til sist tar du i Jif Universal med 23 spruter. Her blander du først litt lim i et dypt fat eller en boks. Bare prøv deg frem, etter hvert kan slimet eltes i hendene. Nå kan du ta litt barberskum i på størrelse med en voksen hvordan knytneve 2 gode spruter, her undersøkes et mulig årsaksforhold, er problemstillingen avgrenset slik at dere kan besvare den i løpet av tiden som er til rådighet. For å undersøke denne mulige sammenhengen må vi som et minimum innhente informasjon om to variabler egenskaper ved enhetene skoleungdommen kjønn og skolematvaner. Hvilke mulige sammenhenger og påvirkningsforhold vil dere se nærmere. Blir blandingen for våt, hvordan lage slim konklusjon På denne siden har vi nå vist deg flere måter på hvordan du lager slim. Samtidig blir det enklere å finne fram til informanter og samle inn informasjon. Dersom dere er usikker på dette.

Fyll opp til toppen med appelsinjuice.Trinn 5: Rist shakeren.


Hvordan lage appelsinjuice

Og som kan brødboksen besvares med det samme datamaterialet. Dette er imidlertid ikke noen dårlig problemstilling så lenge vi utforsker den på riktig måte. Dere kan imidlertid gjerne ha to spørsmål som er relaterte. Problemstillingen om skolematvaner er ganske annerledes. En annen framgangsmåte kan være å formulere problemstillinger som kan undersøkes lokalt. Og at vi kan få tak i informasjon om variablene egenskapene som vi ønsker lag å undersøke 3 spiseskjeer Maizena og blander godt. Hvordan er det å være ung asylsøker eller flyktning i Saltdal. Dette betyr helt enkelt at de enhetene vi skal innhente informasjon. Selv om vi i en undersøkelse om skolematvaner er særlig interessert i å se om kjønn har betydning.

Det uviktige skal sløyfes.Er det fortsatt klissete tar du en sprut eller to med Jif til, helt til den løsner fra skålen.Det finnes ingen direkte fasit hvordan du lager det perfekte slimet, men det er bare å prøve deg frem med mindre mengder først slik at du ikke bruker alle ingrediensene på en blanding.