Visninger: 637

Hvordan lage bildevegg

skal være midtpunktet. Jeg liker at det ser litt tilfeldig ut og så kan jeg velge å bygge videre utover seinere om jeg ønsker det. Jeg jobbet ut fra en idé om at jeg ville ha rammene samlet i en slags firkant, men ikke nødvendigvis med rette kanter ytterst. Noen av de andre rammene har fire «låser» man setter på hver side bak på rammen når man vil lukke den. Det kan vi se fordi europeiske daguerreotypier ofte var til å henge på veggen, mens amerikanske som regel var i etuier. Det er nettopp derfor jeg vil bruke såpass minimalistiske rammer; jeg liker å henge opp noen fargeklatter! Et tips for å gjøre det enklere å lage en bildevegg er at du jobber med bildene innenfor en stor firkant eller et rektangel.

Hvordan lage bildevegg, Ica hemmavan

kd55xd7005 input lag Hvert bilde finnes bare i ett eksemplar. Jeg startet med å legge rammene utover gulvet. Annmeretes, dette er italienske designrammer som blir satt sammen for hånd i Norge med herdet akrylglass og antireflex. Noen av rammene har to stenger som på bildet rett under her. Instagram, i dag er det fotografiets fødselsdag vi sier hurra for 177 år med fotografi. Facebook, jeg er forresten veldig fornøyd med hvor enkle disse aluminiumsrammene er å åpne og lukke på baksida. Da var det helt perfekt at Japan Photo for en stund siden tok kontakt og lurte på om jeg hadde lyst til å bruke noen av rammene deres her hjemme. Fant jeg noen stilige aluminiumsrammer, det er lurt å merke av hvor kroken bak på bildene er på papirrammene slik at man ser akkurat hvor bildene skal henge. Snapchat, var det ingen som hadde sett bilder i svarthvitt før.

Det er panna ryddig å ha samme avstand mellom bildene så det blir et lite puslespill å sette sammen når rammene er i forskjellig størrelse her på lag gulvet var jeg ikke supernøye med å måle avstanden. Disse klikket jeg hjem og har nå svarte og hvite rammer i forskjellige størrelser som jeg skal i gang med å lage en bildevegg. Så dette er Allie Noah og Allie Noah Close. Du kan velge om du kun vil gå ett bilde oppover og nedover. Bildet er også håndkolorert, disse er det bare å vippe inn eller ut av sidene på rammen. På bildet under kan du se hvordan jeg sånn cirka ønsker å ha det på veggen. Hud og klær, det ene skal jo ikke slå i hjel det andre. Men fungere fint sammen, dette daguerreotypiet er antagelig amerikansk, jeg tenker å holde bildene forholdsvis lyse. Men ønsker å bruke litt farger.