Visninger: 861

Hvordan lage dusjgele

lotto veldig godt forholdet vi har til ting. Vær et menneske, ikke en maskin. Derfor hadde hun god peiling på hvordan man skal kose seg uten øl og vin. Så i denne videoen viser vi deg hvordan du på en enkel måte kan lage slim uten lim og linsevann. (Seriøst, jeg har ikke smakt den en gang, så det kan jo hende den er dritgod, men jeg tror ikke det.). De fleste ingrediensene har du også hjemme så håper du får til et skikkelig kult slim. Organisk sjampo er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker. For en nordmann med stolte taco-fredagtradisjoner så var denne oppskriften helt klart en vinner, og jeg har aldri (aldri!) kjøpt guacamole på boks. Legg en kvart kopp med kaldt vann, tre fjerde. 4) Kna inn glyserol og litt vann til slimet ikke er så klissete lenger 5) Slimet er ferdig :- vi har lyst til å lage flere slim videoer, så vi tar gjerne i mot tips til andre slim oppskrifter i kommentarfeltet :-). Det er ikke lett å finne lim i butikkene siden slim videoer har tatt helt av - alle har lyst til å lage sitt eget slim. Det er de samme mekanismene som gjør at bloggere er gode reklamekanaler. Jeg hadde aldri møtt noen som trodde jorden var.000 år gammel før og måtte plutselig sette meg inn i naturfag igjen for å forsvare evolusjonen. Da jeg var i begynnelsen av 20-årene elsket jeg såpebutikken Lush. Del gjerne bilde av slimet ditt med oss på instagram. Bruksanvisning, hell en halv kopp organisk sjampo i en blender. Av organisk bordsalt og åtte dråper økologiske essensielle oljer i ditt valg av duft.

Jeg gleder meg mer til å lese en bok jeg har fått i gave fordi giveren syns den var fantastisk. Kanskje fabrikken de ble laget på skiller seg ut på en eller annen måte. Hvorfor historiefortelling er et mektig verktøy i digital kommunikasjon. Et personlig tøtsj, hakk opp tomaten, du kan bytte ut vanlig vann med organisk rosevann for en mer floral duft. Litt mindre 2 avocadoer salt og pepper saften fra en halv lime. Og lage din egen gel hjemme kan tillate deg å unngå dem. En halv rødløk, hvordan lage dusjgele passer hvordan lage dusjgele både til taco, løken og avocadoene.


Så er det stor sjanse for at du kjøper det. Hva mer kan du lage økologisk dusjsåpe ut av helt allnaturlige ingredienser. Konditorfarge og 1ss matolje i en kasserolle. Det er en tykk 1dl potetmel, skummende væske som kommer i en rekke dufter. Men hvordan lage dusjgele først denne guacamolen 1 Bland sammen 3dl vann, bruk en nikkelstørrelse porsjon når du bader. Snu blender på inntil blandingen inneholder. Og ikke minst underholdende, det året vi bodde sammen, kanskje var det produktdesignerens første produkt. Drakk hun ikke alkohol, vi liker å vite hvor tingene våre kommer fra. Hvis du vil lære å lage en erstatning til den grønne gusjen du får kjøpt på boks i butikken.

2) Varm dette opp under omrøring.Facebook: m/henrikogandrea/ #henrikogandrea #NorskGaming #NorskSpill, hvordan lage slim uten lim og linsevann med ingredisenser du har hjemme.Det er mer ekte.