Visninger: 778

Hvordan lage et word dokument til html

i en standardplassering. Velg " Web Page " fra " Lagre som type "-menyen. Word lagrer dokumentet på en standardplassering. Html er også et format som alle kan vise med en tekst editor. Klikk på Eksporter PDF-verktøyet i ruten til høyre. Lagre et dokument som en PDF- eller XPS-fil Bare når du har installert et tillegg, kan du lagre som en PDF eller XPS-fil fra et 2007 Microsoft Office-system-program. Klikk PDF eller XPS. Dernest ser du hvordan hovedoverskrifter fungerer, og hvordan du laget et nytt avsnitt ved hjelp av html. Acrobat-ekspertene våre er klare., lage snurrebrett kontakt salgsavdelingen, på utkikk etter Acrobat Reader? Hvis du bare vil lagre en del av dokumentet, hvis du vil ta med korrekturmerker eller dokumentegenskaper, eller hvis du vil opprette hyperkoblinger til overskrifter eller bokmerker i dokumentet automatisk, klikker du Alternativer, og deretter klikker du alternativene du vil bruke. Hvis du vil at dokumentet skal være lesbar, men ikke redigeres, lagre dokumentet som en PDF eller XPS-fil eller lagre den som en nettside. Følg instruksjonene i veiviseren. Slutt å taste inn data på nytt. Dobbeltklikk FTP-plasseringene i Nettverksplassering -listen. Hvis du ikke allerede har en mappe tilordnet, kan du klikke Verktøy i dialogboksen Lagre som, klikke Koble til nettverksstasjon, og deretter følger du instruksjonene i dialogboksen Koble til nettverksstasjon. Du kan velge disse formatene fra listen i dialogboksen. Vi anbefaler at du oppgraderer nettleseren til nyeste versjon ved å gå til nedlastingssenteret for Internet Explorer, administrert av Microsoft. Til toppen av siden Lagre et dokument i en nettverksmappe Klikk på Microsoft Office-knappen, og klikk deretter på Lagre som. Lagre som til å opprette en kopi av det eksisterende dokumentet med et nytt navn.

Knappen som dukker opp se bilde under. Disse formatene bevarer sideoppsettet av dokumentet. Ytterligere godtgjørelser eller abonnementsavgifter kan bli pålagt.

fromasj

Hvordan, lagre et, word - dokument til, hTML -format.Åpne et, microsoft, word - dokument.

Hvordan lage en god pitch Hvordan lage et word dokument til html

Sett inn en tom, kan du overstyre disse innstillingene ved å angi word en annen plassering eller et annet format i dialogboksen Åpne. Lagre som, adobe InDesign og Photoshop, adobe Acrobat Adobe dokument Acrobat er det mest kjente programmet for opprettelse og bearbeiding av PDFfiler. Eks, når du har kopiert filer eller mapper til CDen. Og starter med to omvendte skråstreker.