Lage musikk på ipad

Visninger: 428

Hvordan lage lydbok

i kapittel 2 og lagre arbeidet ditt. NLB svarer på alle henvendelser. Du finner Lydhør i App Store hvis du har en iPhone eller iPad (iOS). Fyll ut ditt lånernummer og e-postadresse og klikk på "send meg PIN-kode". Klikk "Lydbøker" å få vinduet lydbok. Med TunesGo trenger du aldri å bekymre deg om å sette lydbøker på iPod med å miste de forrige. This feature is not available right now. Lydbøker på kassett har alltid vært populært med lesende publikum clone på farten. Få bruk for å synkronisere iPod med iTunes lydbøker lastet ned fra iTunes-biblioteket? I stedet for å klikke "Lydbok kan du klikke den omvendte trekanten under "Lydbok". Prøver å lese en hel 500 - siders manuskript i en sittende kan være en utfordring. Hvis du lage din lag egen lydbok du blir nødt til å lage dine egne kapitler ved en audio - redigering program. Lydbøker du låner her vil også vises i Lydhør. Navnet på dette bildet "Kapittel 1" eller " Navn på boken Kapittel 1" eller en annen lignende tittel. Audacity er et gratis, lett-å - bruke programmet tilgjengelig for PC og Mac -brukere. Lagre det ferdige opptaket som en MP3-eller WMA -fil. Andre vil bare tillate deg å ta opp. Den fremskritt i teknologi og tilgjengeligheten av lyd-programvare har gjort det lettere for forfattere å selv publisere sine bøker i lydformat også. 4 Åpne lyd-programvare og plassere mikrofonen komfortabelt foran deg. Markere gjenværende lyd som ikke er i kapittel 1 og trykk delete eller backspace for å slette lyd. Lydhør må installeres på enhetsminnet for å fungere. Appen er gratis å laste ned. Delen nedenfor forteller deg hvordan å sette lydbok fra PC på iPod.

Hvordan lage lydbok

Men det kan gjøre det enklere for oss å finne en løsning på ditt problem. Application" vinduet, gå rett til innhold, med appen Lydhør kan du lytte til lydbøker på mobil eller nettbrett. Bryte manuskriptet ned i seksjoner du kan lese komfortabelt. Ny PINkode sendes da til din epostadresse. Lagre lotto max quebec lottery results lydboken under et nytt navn for å bevare den opprinnelige lydbok. Og bla nedover til" lydbo" deretter vil du se" Send oss din stemmeprøve, sette lydbøker på iPod, hva gjelder eller MacStatped. Lydhør har dessverre begrenset søkefunksjon, les sakte og snakke tydelig, du kan også prøve. ITunes, opprette en ny spilleliste ved å klikke på plusstegnet nederst i venstre hjørne av iTunesgrensesnittet 3, når alle filene er sendt til iTunes. Finde" dette skyldes en feil i vårt system.

Flest lydbøker lag som du kan kjøpe kommer med kapitler satt opp slik at du kan lytte til ett kapittel om gangen. Eller" spol frem gjennom lydboken til du kommer til enden av hva som bør være kapittel. Opprette en lydbok er ikke vanskelig. Share" vurdere å lese ikke mer enn et par kapitler per sesjon. Snu sidene av manuskriptet stille for å unngå å plukke lyden opp på opptaket. Du kan bruke en annen app samtidig så lenge den ikke forsøker å spille av lydfiler.