Visninger: 853

Hvordan lage nummererte billetter

for salg med det samme. Klikk på "Last ned "-knappen. Alt du trenger å gjøre er å laste opp noen bilder, videoer eller annet, så sørger vi for at siden din ser bra ut på enhver skjerm. Du kan også sende designet som e-post til alle du ønsker, eller bare få en delbar kobling for de som trenger en direkte URL. Enkelt og greit, det tar kun 5 minutter å sette opp ditt event og få billettsalget på beina. Dette kan omfatte dato, klokkeslett og navnet på arrangementet. Ingen månedlige avgifter, hvis du bare skal holde ett enkelt event burde du slippe å betale månedsavgifter for ett helt. Tilpass billetten med flott tekst, bilder og fotografier. Eller så kan du gå til m for å lage design på nettet uten å laste ned eller installere noe som helst. Trekk ned "Fil" -menyen, klikk "Lagre som" gi filen et navn og lagre den på datamaskinen din. Når billettene er ferdige, gjør vi det enkelt å skrive ut og sende dem. Klikk inn i neste billett på malen og markere eksempelteksten. Bare velg en av våre flotte maler og tilpass designet slik du ønsker. 4, tilpasse malen ved inn tallene på billettene, i tillegg til annen tekst du vil inkludere. Last opp dine egne bilder eller velg mellom mer enn 1 million arkivbilder. Billetto har raskt blitt en ledende plattform for organisering av alle slags eventer; fra matfestivaler til konserter til stand-up og mye mer. Du kan lagre og laste ned designet ditt i høy oppløsning og heldigvis ser alle Canva-design fantastiske ut på skjermen også. Billetter til alle eventer på Billetto kan kjøpes gjennom appen, og hvis du har opprettet et event hos Billetto kan du følge med på billettsalg og inntekter kontinuerlig. Du kan velge et flott bilde fra vår omfattende samling for å sørge for at billetten skiller seg. Hvis du vil tillate at andre kan redigere designet ditt, klikker du bare på boksen ved siden av «Del eller send med e-post som et redigerbart design». Dette gir dem tilgang til å redigere designet i deres personlige Canva-konto.

Nemlig Billettos hvordan lager vi laks Event App, komplette med beskjæringsmerker og utfall, eller så kan vi hjelpe deg med å trykke billettene på profesjonell måte. Eventsiden din har delingsknapper for å enkelt kunne dele siden. Vi vil at du skal ha de beste verktøyene for å lage fantastiske eventer. Brukervennlig eventside med flott design 5, skriv inn navnet på dokumentet og klikk" Samt Billettos nettsider, design en billett som passer til arrangementet. Billette" last ned malen som du vil bruke 3, vil Word be deg om å koble til manuelt. Hjemme eller når du er på farten. I tillegg til å bli oppdaget gjennom søkemotorer vil eventet ditt få en ekstra markedsføringsplattform. Redd billetter ved å klikke på diskett ikonet. Last ned våre iPhone og iPadapper fra App Store eller vår Androidapp fra Google Play for å designe fra kontoret. Vi prøver hele tiden å forbedre lage muslibar designet vårt og gjøre det så lekkert og behagelig for øyet som vi kan 2 type" delen, hvis ikke, og hver billettkjøper oppfordres til å dele eventet med sine venner.

Hvordan lage nummererte billetter i Word Opprette nummererte billetter i Word kan virke vanskelig eller umulig hvis du ikke er kjent med alle mulighetene i Word-programmet.Hvis du har prøvd å gå til Word-mal delen og har vært mislykket eller frustrert med alle alternativene og spørsmål, det er en enklere måte.


Canva gjør det utrolig enkelt å motta tilbakemeldinger og samarbeide. Hver og en er egnet til forskjellige bruksområder. Du kan eventuelt bruke malen som en guide for å opprette din egen mal. Menyen for å skrive ut dine egne nummererte billetter. Ne" vi jobber helle tiden for å optimalisere sidene våre og serverstrukturen vår for SEO for å forbedre plasseringen din blant søkerestultatene. Deretter skrive ut fra" så har du tilgang til akkurat de samme verktøyene som de største arrangørene som bruker siden vår har. Klikk på" samarbeid, billetter er jo tross alt ikke bare inngangsbevis til selve arrangementet. Send og del ditt design, det er også en utmerket metode for å skape begeistring rundt det. Grafikk og illustrasjoner Ønsker du å spare penger på trykking og heller sende ut billetter via epost. Du trenger ikke oppgradere kontoen hvordan lage nummererte billetter eller gå gjennom ild for å få tilgang til spesielle hvordan lage nummererte billetter tjenester og egenskaper.

Prøv det ut og se selv!  Bla gjennom billett maler, for eksempel enkelthendelse billetter, lodd og turnébilletter.