Lage popcorn på bål

Visninger: 320

Hvordan lage salt lakris

ble det en perfekt kombo! Avkjøl i kjøleskap i ca 15 minutter. Prøv de, du vil garantert ikke angre! Gry sin flotte e-bok «Sunt snop og snacks». De smaker helt klart best når de er litt kalde! Du vil heller ikke få en knekk når du tygger over den og sjokoladen vil smelte skjer såfort du tar i den. Smelt mye og snu så formen på hodet slik at overskuddet renner. Hjemmelaget, enkelt, ikke så ille usunt og veeeeldig godt! Siden jeg gjerne vil holde blodsukkeret mitt mest mulig stabilt, byttet jeg ut rårørsukkeret som er i Gry sin oppskrift, med kokosblomstsukker. Hell blandingen over i silikonformer (f.eks isbitformer eller sjokoladeformer ). Og de innfridde virkelig! Hvis det er områder som ikke er helt dekket så klatt på litt ekstra sjokolade der det mangler. Oppskriften kommer til å bli en gjenganger her i huset og siden samboeren min ikke liker lakris, får jeg ha den helt for meg selv! Det er en av de aller beste konfekter jeg noensinne har smakt, og jeg kjøper alltid konfekt fra lokale konditori når jeg er på reise så jeg har spist MYE konfekt opp gjennom årene.

Avkjøl til sjokoladen har blitt dv lottery 2018 application hard. Jeg kan ikke få utdypt sterkt nok hvor gode disse. Jeg skal ikke gå inn på temperering av sjokolade.

Target Corporation is the second-largest discount store retailer in the United States, behind Walmart, and a component of the S amp;P 500 Index.Founded by George Dayton and headquartered.

Den kan man smelte og helle rett i formene. Jo hardere blir lakrisen, karamell, denne gelélignende lakrisen har jeg funnet oppskrift. Noe som kan være litt vanskelig. Lakris, hvis du värmdö skal lage bare én konfekt til jul så bør det bli Bakeprosjektets lakriskonfekt med havsalt. Sjokolade, legg lakrisbitene i en lufttett beholder og oppbevar den i kjøleskapet. Og stryk utover sjokoladen med en metallskrape. Havsalt, hell gjerne godt med sjokolade over. Blir veldig glad hvis du liker eller deler på facebook. Raw Food kuler og jeg har ikke blitt helt venner før.