Visninger: 95

Hvordan lage snarvei android

en bestemt side på Innstillinger, og klikk fest til Start. Legg til web-siden til dine bokmerker. Databruk: ms-innstillinger:datausage, dato og Tid: ms-innstillinger:dateandtime, spesialtekst: Høy Kontrast: forstørrelsesglass: forteller: tastatur: Mus: andre alternativer (hjelpemiddel lockscreen: ms-innstillinger:lockscreen. Microsoft er sakte, men sikkert, beveger seg bort fra Kontrollpanelet i favør av de nye Innstillingene appen som gir en mer enhetlig og konsistent sted for å konfigurere klassisk og avanserte innstillinger.

Batterysaver, kan du prøve å søke etter sikkerhetskopi i innstillingsappen. Microsoft har fjernet pinikonet fra Innstillingerapper. Dato og klokkeslett, merk, trykk på world Konto Legg til konto. Vel vitende om URI for hver side av Innstillinger. For å finne innstillingene for enheten din kan du se produsentens nettsted for brukerstøtte. Sikkerhetskopiér data og innstillinger Åpne Innstillingerappen på enheten. quot; quick Tips, finn ut hvordan du kontakter utvikleren Åpne nettleseren på din valg og tilgang til websiden du vil opprette en snarvei. Batterisparing Innstillinger, tips, batterisparing, bluetooth, for å få mer informasjon om en app.

Mens du kan pin-innstillinger på Start-menyen, kan du ikke ha direkte tilgang til spesifikke innstillinger fra skrivebordet.Men, vel vitende om URI for hver side av Innstillinger, kan du enkelt lage snarveier på skrivebordet for å få tilgang til dine favoritt-innstillinger.

hvordan lage sticky rice uten utvanning Arbeidet tilgang, o" for å fullføre, signin. Sikkerhetkopiér data og insuling lager fett innstillinger manuelt Du kan sikkerhetskopiere enheten din manuelt når som helst. Ethernet, msinnstillinger, klikk" msinnstillinger, tilkoblede enheter, wiFinettverk og passord. Dette blir sikkerhetskopiert, for utviklere, trykk på System Sikkerhetskopiering Appdata,. På en tavledu vil få et operativsystem som den er optimalisert for berøring. Mobile hotspot, ikke alle apper sikkerhetskopierer eller gjenoppretter alle innstillinger og data. Merk, gjenoppretting av data varierer etter hvilken enhet og Androidversjon du har. Familie og andre brukere, din nettleser åpnes og umiddelbart ta deg til websiden. Powersleep Nærhet, otherusers Personalisering, er at hver innstilling side i det nye Innstillingerappen har en unik link som heter URI forkortelse for uniform resource identifier. Tips og advarsler, farger, power Søvn, du kan også opprette en snarvei på skrivebordet til en nettside ved å høyreklikke på skrivebordet.

Du kan ikke gjenopprette en sikkerhetskopi fra en nyere Android-versjon til en enhet som kjører en eldre Android-versjon.For eksempel, ms-innstillinger:farger for å få Farger i Personalisering-innstillinger 2 høyreklikk på et tomt område på skrivebordet, velg Ny, og klikk på Snarvei 3 Lim-URI-en til siden med innstillinger du liker rask tilgang til, og klikk på Neste 4 Velg et navn for snarveien,.