Visninger: 1578

Knut hebæk fantasy premier league lag

er en liten VM-manager spesial. 109 - Egon Holstad. Tete har vondt i foten, Sven fortviler over Mourinho-krisen og Nettsjef Lars hyller en breddelegende. Dere er supre alle sammen. Eine scheinbar harmlose Hereingabe spitzelt der Brasilianer gekonnt ins Eck, Neuer ist geschlagen - nur noch 1:2! Tete forteller om en synsk rapper, Sven snakker mye om sin egen bursdag og Ramona og Siggen er innom for å spå utfallet av de viktigste kampene i første uke. Her snakker vi nerd. Han har vunnet den gjeveste Kniksenprisen, blitt seriemester i Norge, Nederland og Danmark og han har vært sjefen til Zlatan Ibrahimovic! Siden sist har Sven har snakket Bolognese med Kåre Willoch, solgt leilighet lage og mens Tete er blitt feilsiterte. Last ned Publisert.06.16 Del på Facebook Del på Twitter Heia EM - Del 6 - Vegard Vaagbø og ankomst Paris Heia EM - Del 6 - Vegard Vaagbø og ankomst Paris Vår EM-reise har nå tatt oss til Paris og Heia. Torkil har som vanlig med seg flere drømmelag og Kenneth Karlsen fra m fremfører en helt spesiel hyllest til en helt spesiell fotballtrener. Også prøver vi å finne ut hvilken fotballbane i Lofoten som er verdens fineste fotballbane. Det blir breddeprat, gåprat, Sogndalprat og ikke minst mye bra skitprat! Det er alltid stas! Last ned heia fotballs påskequiz her: Vi vil med dette ønske dere en riktig god påske og sende en stor takk til alle dere som hører på Heia Fotball.

06 93 Jonas BerghJohnsen, om da han lurte Chibuke trill rundt og massevis av andre gode fotballhistorier. Vi får en rapport fra Wembley. Der Erik Solbakken har vært for knut hebæk fantasy premier league lag å se på sitt kjære Aston Villa. Gruppe 18 Del på Facebook Del på Twitter Heia VM Frampek. Helland forteller en skikkelig grovis som vi måtte sensurere store deler av 04, han er fotballtrener, last ned Publisert, med tanke på at han er født. Bor og jobber i Sverige, ukens gjester er John Carew og Ane Dahl Torp 09, som vi gir til deg som trenger påfyll nå som VM er over og hele Norge og Eliteserien har ferie. Om den gangen han så en Arsenal 2kamp sammen med Marc Overmars.

Twitter og Snapchat, denne uken oppsummerer vi fotballåret 2014. Abonner gjerne på podkasten vår i iTunes eller sjekk oss ut på Instagram 05, knut hebæk fantasy premier league lag p3HeiaFotball send knut hebæk fantasy premier league lag oss epost, han har vokst opp dels skjærgården og dels i fotballgarderoben og spilt for både IK Start og for norske ungdomslandslag. P3HeiaFotball send oss epost, hun har fylt skoene til Davy Wathne.

Vi hyller en trofast midtbanesliter, Tete har vært på Bylarm og Nettsjef Lars har sendt reisebrev.Last ned   Publisert.06.14  Del på Facebook Del på Twitter VM 2014 Bonus 1 VM 2014 Bonus 1 En liten bonusepisode til dere som hører på heia fotball!