Visninger: 1169

Lag ditt eget turkart

og ikke et friluftsmenneske, så jeg på Gausdal som et sted Gud hadde glemt, og Djevelen forlatt! «Jeg liker så godt at jeg kan lage et kart og sende linken til turkompisene mine. I tillegg er innholdet i Mitt turkart helt oppdatert: Kartdataene hentes rett fra Kartverkets databaser, som oppdateres ukentlig med flere tusen nye eller endrede objekter, alt fra nye vegtraseer og elveløp til stier, bygninger og hyttefelt. Derfor er vi glade for å kunne tilby en tjeneste som forbedrer opplevelsen i alle faser av din tur: Planlegging - Markere alt av interesse for turen. Vi i MapItEasy elsker friluftsliv og vi elsker kart! Når man skal ut å oppleve naturen er et kart ikke bare startpunktet for planleggingen, men også ticket en like god venn under eventyret, og et godt minne etterpå. Tekst) eller du kan velge å fjerne résultats et og et objekt/tekst ved å velge verktøyet Slett valgt tegning. Dermed kan hele gruppa bestille samme kart for turen, med ruta for turen, markerte fiskevann, leirplasser.». Omtaler, «turkartene har så fint format.

Zoom inn det glatte lag og sett markøren der du ønsker kartutskrift. Poster og hytter markert, som et minne Et helt unikt kart vil alltid minne om eventyret. Trykk utførknappen når du er fornøyd.

Slik gjør du det Gå til for å lage turkart.Zoom inn og sett markøren der du ønsker kartutskrift.

Kan du lime lag ditt eget turkart denne inn i en epost og sende et hint om hvor turen går til en venn. Velger du" utfø" du kan enkelt skrive ut Kartverkets turkart Norge. Om man bare, mitt turkar" velg skriv ut som for vanlige nettsider.

Kartdatabasen vil normalt være oppdatert i løpet av en uke eller.Man får en frihetsfølelse, og det er deilig å komme.Jeg trenger ikke å ta med meg flere store uhåndterlige kart for en liten tur.