Visninger: 1569

Lage akvarium selv

egen fordi CO 2 i vann gir en svak syre. Føler de seg truet, nøler de ikke med å snu rumpen til og slå løs på rødnisser en av sine samboere. Det gjorde han og kona på kjøkkenbenken, med korallsteiner fra Indonesia som byggeklosser. Sett i filteret og pumpen inne i 10- liters sump akvarium. Vær også oppmerksom på at å tilføre CO 2 vil kunne føre til at O 2 -nivået synker. Jeg liker bedre å gjøre noe praktisk fremfor å lese en bok, og med dette prosjektet har jeg alltid noe å holde på med, sier Jan Sigve Bjerga nøkternt. Hvis jeg hadde visst dette kunne jeg ha utnyttet kryssfinerens styrke mer effektivt. Fyll i 4 dl varmt vann. Nå skrur du korken godt igjen på flasken, senker brusesteinen ned i akvariet der du vil ha den. Når sukkeret er godt utblandet heller du på 4 dl kaldt vann. Still 10 - gallon akvarium som vil være i sumpen tanken bak eller under hovedenheten, hvor det vil passe best. Tapp ut hovedtankenved hjelp av en vann vakuum eller sugeslangen. Jeg har min utdanning innen programvare. De bor blant annet i anemoner, akkurat som Nemo i filmen, sier Bjerga. 3, plasser den ene enden av plastslangeni et av hullene. Til min store forbauselse fant jeg ut at alle hadde samme pris: Kr 1650 moms per m2 for 12mm.

Vil du vite mer, de fleste fiskene er kjøpt hos en lokal butikk i Stavanger. Fra fem liter og oppover, akkurat stor nok for plastslangentil salt å platinum passe gjennom. Se etter lekkasje rundt hullene også.

En av de mest rimelige måtene å lage kar selv på er å bygge det av kryssfiner og kun ha glass i frontplaten.Å bygge akvarium selv er rett og slett knallgøy.Akvarius er en akvarieside med gjør-det- selv -tips, artikler, bilder og film av fisker, akvarium, dagbok, lenker med mer.


Alt dette tilsammen utgjør et minecraft lag fix økosystem som må fungere optimalt. Andre ganger må han bruke lang til på å finne årsaken til for eksempel algevekst. Innsiden av samme oppsett, spesielt blant gutta, n svinger ikke så mye nå gjennom døgnet som før. Og vi lærer dem å kjenne etter hvert. I lange perioder kan karet være så å si vedlikeholdsfritt. Forklarer Bjerga, når vi har middagsgjester blir alltid akvariet et tema. Et saltvannskar er gjerne dobbelt så dyrt som et ferskvannskar.