Visninger: 2567

Lage brente mandler med margarin

TIL vegansk JUL finner DU HER. Vil du ha mandlene ekstra sprø stek dem på 200 C i 10-15 minutter før du setter i gang med karamelliseringen. Kok det opp uten å røre, og la det koke til sukkeret er helt oppløst. Fortsett å røre i mandlene helt til alt sukkeret er smeltet igjen. En idiotsikker guide til hvordan du lager perfekte brente mandler. Også så fine julegaver de blir! Pensle et bakepapir med olje, og hell mandlene over på bakepapiret. Du trenger: 400 gram mandler 200 gram sukker 2 dl vann 3 ss honning 2 ss Melange 1 ts havsalt, slik gjør du:. Etterhvert vil mandlene dekkes av et grålig sukkerlag. Havsaltkicket er selvsagt valgfritt, men balanserer det søte helt perfekt. Sukkeret vil krystalliseres og legge seg som et sukkerlag rundt mandlene. Jeg lager for øvrig en litt liten porsjon, for da har jeg bedre kontroll på prosessen.

Lage brente mandler med margarin, Lage duelltre

Dekk et stekebrett med aluminiumsfolie, dette er viktig å magen lager høye lyder gjøre slik at det blir lett å skille nøttene fra hverandre når de er avkjølt. Det lille innslaget av kanel og vanilje er ikke overdøvende. Forsett røringen til de fleste er blanke. Hell nøttene over på bakepapiret på kjøkkenbenken. Når de avkjøles går det greit å brekke dem fra hverandre. Rør hele tiden, hvem kan lage destillert vann men gir en rund og god smak.

Brente mandler er en av julens klassikere!Gi dem bort som en spiselig julegave eller kos deg med den karamelliserte søtsaken selv.Og en god porsjon.


Lage brente mandler med margarin! Rabatt max godis


Kok videre under forsiktig omrøring, framgangsmåte, fortsett med røringen til sukkeret smelter igjen og mandlene har blitt blanke. Kok opp på middels varme og rør kontinuerlig. Legg fram et stort bakepapirark på kjøkkenbenken. Dette går fint, så sant de facebook lags chrome ikke blir spist opp først.

Rør i et par minutter til og hell mandlene ut på stekebrettet med folie i et tynt lag så de ikke klumper seg sammen.Etterhvert vil nøttene begynne å bli karameliserte.Fortsett å røre til alt sukkeret har smeltet.