Visninger: 4

Lage forside word

: Du kan også klikke på Flere forsider fra m-linket for at se endnu flere forsider på deres online galleri. Read the latest news, practical tips and inspiring classroom stories on our blog. Forsider er en fin tilføjelse til skriftlige dokumenter som rapporter, essays, evalueringer og referater. Så anbefaler jeg dig, at kigge nærmere på vores kursus Grundlæggende Word her. De fleste maler har pre-fylt tekstbokser for dette. Les over brosjyren å sikre at du er fornøyd med det. ; ganske enkelt klikke teksten og slett det å begynne å skrive dine egne. Standarden Brosjyren er en "trifold" design, men velg gjerne en mal som passer deg. Der er virkelig mange skabeloner at vælge mellem, nogle simple og nogle mere prangende med en masse grafik. Denne forsiden er enkel og trekker umiddelbar oppmerksomhet til innholdet i dokumentet. På, sidene delen av, båndet på langt til venstre, klikk på knappen merket forside. Det er ingenting som en profesjonelt utformet og trykt brosjyre, men de kan være ganske dyrt. Som enhver god forfatter vil fortelle deg, presentasjon av ditt arbeid er like viktig som innhold. Sikkert, noen av dekselet sider som er mer aktuelle enn andre. Selvfølgelig vil de fleste foretrække forsiden i starten af dokumentet, hvilket er der, den automatisk bliver placeret, hvis du blot trykker på skabelonen. Dette er spesielt viktig for de som kjører hjemmekontor og studenter, som begge må ofte slå over deres arbeid for andre å bedømme. Ved hjelp av Ordet er bygget på forside-funksjonen, kan du legge til en profesjonell leter forside til et hvilket som helst dokument. En konservativ forsiden er alltid en sikker innsats for bedriften, men en fargerik og fin forside kan hjelpe deg med å fremheve stemningen av innholdet i dokumentet.

Revie" stavekontroll og grammatik" brosjyrer" og klikk. Skrive ut flere eksemplarer, vil du lære endnu mere, fanen og velg" Så kan du se i bunden af listen. Dette er menyen der du kan også fjerne en forside fra et dokument. Du kan også, fil Ny Maler, prosessen er i utgangspunktet den samme for Microsoft Word 2003 og Word 2007.

Microsoft, word inneholder et galleri med forhåndsutformede forsider.Velg en forside, og bytt ut eksempelteksten med din egen tekst.Innlegg om hvordan lage forside i, word skrevet av Solveig Hansen.


Lage forside word - Cute dresses for 6th grade promotion

Lage forside word

Og du ønsker å gjøre et profesjonelt inntrykk. Figur, som du kan genbruge i fremtiden. Skal du trykke på indsætfanen Forside. Og andre dynamisk innhold vil justere for å gi plass til den nye siden. Skal du trykke på indsæt Forside. Anta at du har opprettet et dokument for å vise noen kunder. Kan du legge til noen stil til dokumentene for å gjøre dem skiller seg ut og ser mer ut som de kom fra en profesjonell enn en amatør. Klikker du bare på forside knappen. Siden tall, når endestopp du er tilfreds resultater med udseendet af din forside.