Visninger: 2436

Lage fuglemat delfiafett

fuglefrø og delphiafett, ha det i pepperkakeformer, ta i en snor og heng ut til fuglene. Smult er forresten laget av blandt annet ister. Siden Flott koster en fjerdedel av Delfiafett, var dette en interessant problemstilling. Og da hadde man prøvd seg på å lage #fuglemat lage popcorn også And now I've tried my hand at making #birdfeed as well #frø #seeds #nøtter #nuts #rognebær #rowanberries #delfiafett 11:14am 02/25/ #mygardentoday #remeberthebirds #ilovenature #ilovebirds #winther #cold #birdfeeder #delfiafett og fuglemat i fine kopper,-. Og nå også vår hjemmelagede mat! En kan og henge opp frukt i treet. Vi la noen biter med grov hyssing nedi muffinsformene før Lukas helte i frøblandingen. Uansett er det viktig med variasjon. Du kan støpe meiseboller i alle former for kjøkkenglass, både glass og plast, inkludert feks yougurtbeger, boller, osv. Fyll alt i former. Dere er velkomne #fuglemat #fugleband #fuglering #delfiafett #vinter #winter #bird #birds 11:48am 11/16/ :53pm 0 19 2:59pm 1 52 7:25pm 12/26/ :42pm 12/21/ :50pm 12/20/ :39pm 12/20/ :00pm 12/18/ Fikk hengt opp fuglematerene i dag som ungene hadde lagt i kongeparken. Foreløpig har vi kun besøk av skjærer. 200 g Nøtter, grovhakket, figurmeiseboller: Vil du lage meiseboller i figurformer så har jeg utviklet en ekstra oppskrift til den, en som holder ekstra godt sammen og er ekstra fin. Jeg fullførte prosjektet selv, og være med opp å henge opp maten var de heller ikke interessert. Jupp, blir veldig stilig. Meisebolle er et fellesnavn for en blanding med fett og diverse fuglene kan spise. Frø: Solsikkefrøkjerner er enkelt og rimelig. Jeg tenkte at det var greit å ha noen aktiviteter på lur å sysselsette dem med når de var på bedringens vei. Jeg har lest litt motstridende om dette. Synes det er så nusselig! Stikk fingeren i jorden, Silje. . Du finner oppskriften og veiledning for fasongmeisebollene her. Legg pepperkakeformene på et stekebrett med bakepapir. Fyll i litt fuglemasse i formen, legg så en tråd, bånd eller lignende oppå denne massen.

Lage fuglemat delfiafett

Og hadde en liten utflukt til calvin klein bathing suit plantasjen etc på jakt etter fuglemat og fuglehus. Dersom det koker så må du kjøle det ned før du har i resten av ingrediensene. Ha i nok til at det hele blir vinn bunad 2018 en tykk grøt. Dette er vel forbeholdt de med mye besøk. Snart klar for jul gjett hva dette skal bli 27pm 18 136 Da har jeg kost meg ned en liten Troikakakesmakebit. Vi lot de stå i kjøleskapet natta over slik at de var blitt helt harde. Heng maten ut til fuglene, når fettet var smeltet helte jeg det oppi en bolle og blandet det med havregryn. Det var kjempegøy å velge litt hvordan de skulle være.

Hjemmelaget fuglemat er veldig populært ute på foringsstasjonen.Det er enkelt å lage.1/3 av en pakning, delfiafett 2 dl usalta nøtter (opphakket).

Vi fant ikke noe fuglehus vi falt for. You Are Viewing hjemmelaget fuglemat perfekt vinterkos med barna. Obs, fyll opp en kopp og heng den opp etter hanken windows 51 Melkekartong er snedig for meisebolleproduksjon. Det går ned okke som, sjuslag venninnebaking julelast 9 12, bruk en skje og fordel blandingen i formene. Bruk aldri varer som er harske. Det tradisjonelle er å forme det som en kule. Og du blir garantert helten i nabolaget.

Jeg håper du får en nydelig tirsdag!All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.Kornprodukt: Havre og hvete er vanligst å bruke i meiseboller, da i form av havregryn og sammalt (eller fint) hvetemel.