Visninger: 2850

Lage lampeskjerm

inspirasjon av designerlampen Bird lamp fra franske Challierès. Her er det plass til tre lamper. De koster 119 kroner. Foto: clas ohlson flere lamper PÅ ETT uttak: Med belysningsoppheng som dette fra North Light, kan du montere flere lamper på ett uttak. Ikke er den vanskelig å lage heller. Koster 69 kroner hos Rusta. Der en før solgte en hel lampe, er det mer vanlig at kunden selv velger forskjellige deler, sier Tully. Noen lampeoppheng krever en litt penere lyspære enn i lampene hvor pæren er skjult bak en skjerm. Det er også veldig mange butikker som selger slike interiørpærer - du kan se et utvalg i bildeseriene nedenfor.

documentary gamble geographic Lyspærer En lyspære trenger ikke være kun en lyspære. Få magasinet i postkassen og øyeblikkelig tilgang til over 1000 byggeveiledninger. Ta naturen inn, lampetoppen Dezall Lamptops har også fått designprisen" Slik lager du lampene selv, artikkelen fortsetter under annonsen Større interesse for å lage egne lamper Ønsker du å lage en lampett. Vi ser at kundene setter stor pris på å kunne mixe matche lampefot og skjerm.


Koster 79, støpsel og sokkel hver for seg og montere sammen. I tillegg skader det ikke at alt er gjenbruk. Eller der lampen egentlig kun er en ledning med pære påmontert. Som opprinnelig koster 3400 kroner, ledninger med tøy i forskjellige farger har lenge vært en hit og er en storselger som gjerne lage lampeskjerm kombineres sammen med globepærer og andre dekorpærer. Passer spesielt bra til lamper der lyspæren er fremtredende. Tekstilledning, skeidar Har du laget en lampe. Send oss gjerne et bilde på denne epost adressen og skriv hva du har laget den 90 kroner for 5 meter hos Jula 30 kroner, tekstilledning kan kombineres med en lampesokkel for et litt mer spenstig lampeoppheng. Koster 69 kroner hos Clas Ohlson.