Visninger: 1580

Lage ramme tilhenger

sveiset dette firkanthjernet fat i rammeverket rundt hele hengeren og la strekkmetallristen oppi denne rammen, sveste derretter strekkmetallet fast i firkanthjernet rundt hele veien der det var mulig og rundt om på midten der den. For å ha kapell på en henger så skal det stå i vognkortet til hengeren, kapellet skal også være typegodkjent samt ce merket av produsent. Sånn at jeg kan få den registrert og kjøre lovlig med den. Hosted by hvordan lage papirleire Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like.3.1 (Lite) - vBulletin Mods Addons Copyright 2018 DragonByte Technologies Ltd. Electronics run on smoke. Teardrop trailer - Wikipedia, the free encyclopedia Svar med sitat 19-08-11, 22:54 #8 Teardrop trailer ser jo kanon. The problem with nitro's these days are that they arent brushless. Rolan Skartun, trex 600 Flybarred - Trex 450SE V2 RJX 3GX -Steve Shumate SU-37 T-38(knust under lowpass invertet, a good way to go!).

Lage ramme tilhenger

30 Pilot Edge 540 rcfg55, geir 3D plane 1D brain Svar med sitat 060811. If you let the smoke out. Overther" jeg valgte en enkeltakselet Tredalhenger som fungerer utmerket. Dette innlegget har blitt redigert av support81.

wyniki

Jeg har f tt tak i et gammelt campingvognunderstell som skal bli en glimrende hjemmelaget tilhenger.Understellet er en galvanisert ramme fra en 4,70 lang Bj lseth.

Så ta en oppjustering av tromlene 23, har du lest de andre trådene her om slike prosjekter. Og når jeg startet tegneprosessen samt regnet materialkostnaden og ikke engang kikket på arbeidsinnsatsen så ble det plutselig veldig greit å kjøpe en ferid skaphenger. Men obs er den lager kun til trekking av en scooter så funker d nok bra. Blir jo ikke rare laste evnen me tanke på at den har en egenvekt på 250300kg når den er ferdig. Kjører på 3j året nå med min. Og kontroler at påløpsbremsen går lett å funker som den skal. Ikke trenger du å forsikre den heller.

Karnsje er skilt og vognkort levert inn til de allerede.Tror ikke nedjustering av hengeren skulle være noe problem, men hør med biltilsynet.Klokka er nå 11:26.