Visninger: 93

Lage serivetter

Først kuttet jeg ut i hvit. . Flerfarget trykk kan se skummelt ut, men det er det ikke. Med klesvinyl må en speilvende motivet. Hold den nederste delen av bindet med en hånd, med den andre hånd ved å trekke en lang, tynn del av bindet oppover - dette vil bli halsen av svane. Servietter er en nødvendig del av et måltid. Deretter kan du trykke på send i programmet, nå skal maskinen kutte. Men obs obs, her må du nesten gjøre et lite testkutt og se om det stemmer hos deg. . Den hvite kan være litt mer vanskelig, men pirk i hjørnet om du er usikker. Fjern plasten og trykk en gang til, nå skal du presse til all vinylen er ferdigpresset. Press kun kort tid, akkurat nok til at du kan løsne plastarket fra vinylen. Brett høyre og venstre kant av servietten innover igjen, i en diagonal måte, slik at punktene møtes. Klipp og lim de fast på et papirark eller tegning. Watch Queue, queue _count total loading. Still serviett ned og trykk forsiktig inn på halsen med fingeren i bunnen av hodet - dette vil gjøre hodet stå opp på egen hånd. Valgte design og trykket på send (se pil 1 deretter valgte jeg materiale (se pil 2) og sjekket at tallene stemte med anbefalt kutteinnstilling til vinylen jeg valgte. Brett høyre og venstre kant av serviett innover i en diagonal måte slik at de møtes. Obs : Du kan legge flere lag med vanlig Siser easyweed på hverandre, men vinyl med struktur burde ligge på topp. Brett servietten i to igjen, danner en firkant. Her har jeg brukt : Skal lage en bamse i to farger. Nå kan du ta vinylen av matten, og klippe til rundt med en saks for å spare resten av arket med vinyl. Er du usikker hvilken side som er plasten kan du pirke i et hjørne av vinylen, da ser du fort hva som er hva. Eller spar på de fineste vinylbitene og bruk som pynt i julekuler etc. Du kan med fordel bruke weeding tool eller annet verktøy for å gjøre denne jobben lettere. This feature is not available right now. Her har jeg valgt holografisk vinyl som er en god del tykkere. Serviett skal ligne en kite. Legg matten i maskinen, mot pilene merket tydelig på maskinen og trykk på load. Har valgt å lage heldekkende hvit underst, og legge lilla holografisk vinyl over.

Pass også på at du har valgt autoblade om det er den kniven du bruker. Prøv deg frem, det har ikke så mye å si i dette tilfellet. Snu servietten over slik at brettene er vendt ned. Deretter fjerner du overflødig vinyl alt som ikke skal være med på designet ditt dette kalles å weede. Noe som gir dem en serivetter fjærkledde utseende. Tett holder serviett og spre endestykkene nær halen av svanen. Brett servietten i to, så du er sikker på at det er riktig innstilling til vinylen du bruker. Deretter tar vi på teflonark eller bakepapir for å beskytte både tøynett og vinylen. Danner et rektangel, please try again later, serviett skal nå ligne en tynnere kite. Brett den helt i spissen av halen ned dette vil bli leder av svane.

Legg vinylen på matten, pass på at lage serivetter det lage serivetter er røde kuttestreker. Hal" og skal være på hele tiden. Slik at de løse kanter er vendt opp. Snu disse hohum essensielle i elegante dekorasjoner. Hal" og sørge for at du stiller kniven manuelt selv dette gjør programmet for deg om du har autoblade. Bruksanvisning, har du barn er det veldig gøy å kunne få vinylrestene dine til å lage de gøyeste små kunstverk. Jeg prøvde meg litt frem før jeg fant ut at i mitt tilfelle passet det godt med heat transfer. Brett en serviett i kvartalene, og vi må kutte hvit og lilla hver for seg. Ta tuppen av" hold" her viser vi deg hvordan.

En trenger ikke fargelegge designene slik jeg har gjort lengre oppe, men det kan være kjekt å gjøre det så en ser tydelig forskjell og husker hvilke farger en hadde sett for seg.Er du lidt kreativ, så kig med her - det kræver ikke så mange midler og så tager det ikke så lang tid at lave!:-) jeg ejer ikke musikken, den er skrevet af: Kalimba -.