Visninger: 1527

Lage skjema for utfylling

bildekontroll brukes ofte for maler, men du kan også legge til en bildekontroll i et skjema. Hvis du peker musen over dem, vil du se en tekstform feltet, som vil tillate inngåelse av teksten, en drop down skjema -feltet, som vil falle ned og lar deg legge inn mer informasjon, en avmerkingsboks fylle inn skjema, og andre alternativer, som for eksempel. Sett inn en datovelger Klikk der du vil sette inn datovelgerkontrollen. Du kan opprette innholdskontroller for rik tekst for hver versjon av standardteksten, og deretter kan du bruke en kontroll for byggeblokker som beholder for innholdskontrollene for rik tekst. Klikk rullgardinlisten Eldre skjemaer i Kontroller -gruppen på norsk tipping no lotteri lotto Utvikler -fanen. Hvis du vil gruppere flere kontroller, merker du kontrollene ved å trykke skift og klikke hver kontroll du vil gruppere. Lagre som, og klikk deretter, lagre. Hvis du vil at feltet skal se så langt ut som den maksimale lengden, legger du til instruksjonstekst ved å klikke Egenskaper i Kontroller -gruppen, og skrive inn tekst, som Skriv inn fornavnet ditt her, under Standardtekst. Det er viktig at du husker passordet. Klikk Innholdskontroll for kombinasjonsboks eller Innholdskontroll for rullegardinliste i Kontroller -gruppen på Utvikler -fanen.

Klikk Utformingsmodus i Kontroller gruppen i kategorien Utvikler. Du kan malt gjøre en fylle ut skjema og har ferdig utfylt fra dine klienter. Hvis du vil lottery begrense hvor mye informasjon en person kan skrive inn i feltet. Eller bruk et eksisterende skjema som veiledning.

Med en skrivemaskin, og klikk deretter Mal eller Dokument under Opprett nytt. Start aktivering av beskyttelse under Start aktivering. Er noe annet, klikk Ja, dobbeltklikk Normal, velg Eldre skjema kontrollen eller Active Xkontrollen som du vil ta med. Opprett et skjema fra et elektronisk dokument Åpne skjemaet du vil legge til beskyttelse. Visste du at du kan lage former. Eller ved hjelp av en datamaskin. Verktøylinjen vil ha en rekke alternativer for å gjøre deg i stand til å lage dem på lagging skjemaet. Merker du feltet og klikker Understrek i Skrift gruppen på Hjem fanen. I Kontroller gruppen klikker du Utformingsmodus og gjør deretter ett av følgende.

Klikk Utformingsmodus i Kontroller -gruppen i kategorien Utvikler, og klikk deretter der du vil sette inn en kontroll.Trinn 6: Legge til beskyttelse for et skjema Beskytte et skjema betyr at den ikke kan endres; personer kan fylle ut et skjema som er beskyttet, men de kan ikke endre kontrollene eller kontrollegenskapene.