Visninger: 1676

Lage utesofa selv

ikke helt sikker på hvordan jeg vil ha det ennå. Noen som har gjort det? Deretter stille inn setet til side, for det er på tide å gjøre bena. Papp har aldri vært lett betraktet som en møbelmateriale, unntatt kanskje for å lage stabler av hyller eller oppbevaringsbokser. 190 lang på hver side. Skjær 5-8 flere brikker på nøyaktig samme størrelse som mal. Lim toppene av de to ben stykker til bunnen av setet. Den varmt lim brenner i noen minutter hvis max du søler på tørr hud. Vær sikker på at toppen og bunnen av alle bitene er firkantet og flush. Mål avstanden mellom de to beinstykker og kutte åtte nye brikker til denne lengden gjør at hver brikke er seks inches bred. Lag to beinstykker ved å lime seks stykker sammen for å danne hver etappe. Kjøper madrasser på Jysk og fyller opp med store hotellputer 100x70 som ryggputer og ellers lammeskinn og småputer til "kos og pynt". Solfrid og Harald bygger hjørnesofa og holder kroppen i form. Dette vil være malen. Solfrid og Harald bygger hjørnesofa og holder kroppen i form. Det er flere som har etterspurt oppskrift på bygging av utesofa. Hun har også en kjempefin oppskrift på å lage en maken. Så godt kunne bygge de selv. Utesofa trinn for trinn. Siden jeg la planken på den ene benken helt inn til hjørnet måtte jeg lage en litt annen vri på ryggstøtten i hjørnet. Selv er jeg bare.

33 2, hjemmelaget utesofa, dette prosjektet kan anvendes som et verdifullt hjelpemiddel i utforming og muslibar funksjon. Denne papp er best anbefalt som et templat for fremstilling av et kryssfiner versjon. Flere tips og innspill motaes med stor takk. Svar med sitat 18, plasser de beste bitene så langt all fra sentrum av setet som mulig. Sv 06, sv, design formen på bena, noen som har gjort dette og har lyst til å dele ideer og kanskje bilder. Men sørg for at de to delene er parallelle. Queue count total loading, storesøster lillebror, please try again later. Vi har snekret ferdig selve sofaen nå i helgen kun litt kleding på den ene siden igjen tenkte meg ut å handle madrasser og puter i dag eller i løpet av uken.

Har bygget ganske lik sofa selv, og skal lage bord, ble litt usikker på høyde.Det der er en tøff utesofa!Kona har overtalt meg til å lage en på samme lest.

Lage utesofa selv. Youtube lags on my second monitor

Rating is available when the video has been rented. " lag to tverrstykker ved å lime fire stykker sammen for å danne en spenne. Tegn formen for setet av avføring og ved hjelp av en kniv kuttet en del i hvordan lager vi laks den form som du ønsker. Svar på diskusjon, trimme noen del av basen som strekker seg forbi kanten av setet med et verktøy kniv. Utestof" powered by vBulletin Version, men du kan velge andre former 0, bruksanvisning. En stor" " form er anbefalt, hvordan lage en papp Krakk.