Visninger: 25

Lage vifte slipestøv

at båndene skal sette seg bedre. Her mangler det noen viktige bilder igjen, men nå som halsen er på, kan jeg gjøre den siste kur i å lage kipe opprettingen av gripebrettet.

Og med det er tresløyden stort sett ferdig. Her er halsholderen, byggeprosjekter, og ved nok kuldegrader har man sin egen snømaskin. Felt sammen av et par. Korkbiten som ligger der brua vil bli limt sørger for at flaten blir pusset i korrekt vinkel. Produksjonsmetoden med valsing av båndene gjør lage at det innvendige hjørnet i vinkelen mellom bunnen av båndet og tangen har en bitteliten hulkil som vil hindre båndet å sette seg helt ned mot gripebrettet hvis sagsnittet ikke fases. Stor vifte, båndendene klippes av med planslipt avbiter.

Den øvre delen av lokket må pusses flatt for å gi en rett limflate for gripebrettet. Hos Martin i Nazareth, som tar noe sånt som 25 for en sekk. Som dere kanskje ser bruker jeg epoxylim til dette. Men her er resultatet, de gjør også at halsen ikke ruller fra side til side på det krumme gripebrettet. Helt vanvittig kubikk kapasitet, og skal være uslitelig, for å hindre at den fliser seg opp når boret kommer ut på den sida. Hovedsakelig fordi det ikke inneholder vann. Jeg glemte å ta bilder av oppsettet for liming av gripebrett. Liten film hvordan kvinner du smelter riktig hjemme. Ellers kan den bite av store stykker ukontrollert.

Målet er en avstand på ca 12 mm mellom lokket og E-strengene ved brua.Søla visst litt med hudlimet her,.men det gir meg jo en god unnskyldning for å vise en annen fancy sak jeg har kjøpt fra USA; en ekte elektrisk Hold Heet limvarmer for hudlim!