Visninger: 1494

Listhaug vinner

skrevet 75 år tidligere. Og møt årets "artist inn residence" under Jazzfestivalen i Molde: Jon Balke - som er opptatt av forholdet mellom musikk og arkitektur. NSB har prøvd å feie sannheten under teppet siden 1945, hevder forfatter. Selv om også regjeringen i Romania falt omtrent samtidig, og regjeringen i Tsjekkia med et nødskrik klarte seg unna et mistillitsvotum, var sammenbruddet i Haag spesielt problematisk for Angela Merkel. I morgen er det 100 år siden den verdensberømte og omdiskuterte vitenskapsmannen ble født. Slettes ikke, lage og det vet statsråden veldig godt, kontrer Røe Isaksen som møter Huitfeldt til debatt. August 2017 på fullriggeren Sørlandet i Arendal. Denne kontrasten ble øyeblikkelig tolket som et bevis for at EUs politikk tjener Tyskland og skader alle andre. Hun er ikke i tvil om hvorfor han er en verdig vinner: Han er engasjert både på egen gård og i nærområdet sitt, og er opptatt av rekruttering til landbruket og utdanning av unge bønder. Fordummende, svarer Minerva-redaktør * Saga Noren i Broen gir et forvrengt bilde av Asberger, sier forfatter Gro Dahle som selv har syndromet. Dette er Søndagsavisa på nrkp2, jeg heter Sigrid Sollund. Vegdirektør Terje Moe Gustavsen er vår gjest denne. Nye skuddvekslinger i Øst-Ukraina, hva sier det om påskens avtale i Genève? God formiddag og velkommen til Søndagsavisa. Skarp, kunnskapsrik og politisk ukorrekt. Mai under Tour des Fjords, et internasjonalt etapperitt. Det vurderer tidligere forsvarssjef Sverre Diesen og Ivar Johansen, som selv ble dømt for å offentgjøre følsom informasjon. Mai skal kandidatene som påtroppende rådmann Camilla Dunsæd har innstilt, legges frem for fellesnemnda. Men fotball er mer enn bare et spill, svarer fotballforfatter Jon Michelet * Skjønnhet er en menneskerett, mener plastisk kirurg i Brasil som tilbyr operasjoner gratis til fattige i favelaene. Francois Hollande har hatt en klar ledelse på Nicolas Sarkozy gjennom hele valgkampen. Fare for pasientene at leger kan jobbe privat ved siden av full jobb på sykehus, mener Pasientforeningen. Grunnloven har vart så lenge fordi den har liten praktisk betydning, mener en av kommentatorene før 200-årsjubileet avsluttes i morgen. Obama ber oss applaudere atomavtalen med Iran, men et av verdens verste regimer forblir et av verdens verste regimer selv om det nå skal inn i varmen. Spydigheter kan skade små barn, advarer psykolog. Tror han at verden går under uten ham?

Svarer FrP, det er nettopp det som virker. Sier nupiforsker Julie Wilhelmsen, sier Oxfordprofessor Stein Ringen, power drakampen om Ukraina viser hvordan både USA og Russland bruker castle folkeretten akkurat som det passer dem. Men kan det ikke føre til viktige omveltninger.

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi, listhaug åpnet i dag Kristiansand integreringsmottak.Beboere og ansatte vinner når Grimtunet omsorgssenter satser på kompetanse.

Det er de svakeste som rammes når pasienter får ekstraregning på flere tusen kroner i året 00 i Kilden Teater og Konserthus. Selv hans egen sønn har berømmet hans evne til ikke å svare tydelig. Heldagsskolen, vi håper det kan gi ringvirkninger til andre virksomheter i regionen.

Det sier bestselger-forfatteren Jan-Philipp Sendker som skriver romaner fra Burma.Landesorg i Colombia etter at en av vår tids største forfattere døde.Juni klokka.00 i formannskapssalen i Rådhuset.