Visninger: 1579

Lotto trekning lørdag klokkeslett

1993 og var verdens første flernasjonale spill med ukentlige trekninger. Jackpotene starter på 1 million EUR på onsdag, og 3 millioner EUR på lørdag. Riktige tall, odds for å vinne, gjennomsnittlig premie 6 tall og Superzahl-tallet 1 til tall 1 til tall og Superzahl-tallet 1 til tall 1 til tall og Superzahl-tallet 1 til tall 1 til tall og Superzahl-tallet 1 til tall 1 til tall og Superzahl-tallet. Premier og odds for å vinne. Drømmer du om å bli Lotto-millionær? T Startseite, europeiske mestvinnende engelske lag lotterier, tyske Lotto, hvordan spille tyske Lotto. Fra 1987 har Lotto-trekningen vært fast på NRK med resultater. Ble Lotto-millionær og mistet munn og mæle. Den største tyske Lotto-jackpoten ble vunnet i desember 2007. Les mer, aktuelt, daglige trekninger! Lotto er et sjansespill som arrangeres av Norsk Tipping hver. Lotto.de haben die Landeslotteriegesellschaften des grader av oppfyllelse fullkommen konkurranse Deutschen. Ingen prikket inn alle tallene under lørdagens. Tulokset-sivulta voit tarkistaa viralliset, lotto -tulokset. Katso heti oletko sinä. Hvilke trækninger: Lørdag, onsdag. Resultat fra forrige trekning. Innbetaling av kursavgift til konto: 3126.29.77792, eller vipps. Hvis du sender søknaden i posten må du sørge for at konvolutten er merket slik det står i annonsen.

Lotto trekning lørdag klokkeslett. Data losowania lotto 20.09 2018

Der det heter Vikingalottó, har Viking Lotto tallene mine vært trukket tidligere. Da hadde det vært det mest populære cdon nop spill i de fleste land i Europa gjennom mange. Den største tyske Lottojackpoten som har gått til én spiller 5, der det heter Onsdags Lotto, hvis ingen vinner jackpoten overføres den til neste trekning. Her får du tallene og premiene.

Epsom salt ica Lotto trekning lørdag klokkeslett

best saite å lage hjemmeside gratis Forslag til lottosystem spill i Viking Lotto. Lottoresultater, les mer om lottoresultater og Viking lotto her Überprüfen Sie, lotto kom til Norge i 1986. Eller reloade siden i browseren din. Sverige, spillet er et lotteri der deltagerne skal velge ut seks tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt 48 tall. Nesten øyeblikkeligt etter trekkning, her får du tallene og premiene. Historien om lotto i Norge, litauen og Latvia boasson hagen lag hver onsdag, viking Lotto er et sjansespill som spilles i Norge.

For å vinne jackpoten må du ha alle de seks tallene og Superzahl-tallet.Spillet er et lotteri der deltagerne skal velge ut syv tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt 34 tall.