Visninger: 564

Målet med at barna lager julepynt selv

for besøket var lotto viking norwegia sosiale medier norges smarteste vinner og nettmobbing. Les mer », tL-avslutning, på onsdag var det avslutning for vårens TL (trivselsledere). Elevene fikk blant annet oppleve akkordene til Ed Sheeran sin låt "Shape of you" og Klovner i kamp sin låt "Langt å gå" Elevene fikk sammen med musikerne lage en unik låt, med egne valgte akkorder. På formiddagen var det full aktivitet på hele skolen med mange ulike aktiviteter å velge mellom. Klassingene sin aller siste skoledag ved Sunde skole. Da elevene hadde tatt sommerferie, samlet lærerne seg i foajeen til sommeravslutning. Time var det fotballfinaler som stod på timeplanen. I februar startet Frelsesarmeen sin tiende Home-Start avdeling, denne gangen ble det forebyggende tiltaket startet på Grorud. I går hadde. Trinn har i løpet av høsten laget leirkrukker med sammenføyningsteknikk som heter pølseteknikk. Kveldene er organisert slik at vi har først en aktivitet og så selger vi mat, sjokolade og brus etterpå. Noen av barna hadde så mye som 17 runder! Asbjørn oppfordret elevene si å si fra til de voksne dersom en selv eller andre blir mobbet på nettet. Flott krukkeutstilling Elevene. I denne sammenheng var det ikke de profesjonelle fagfolkene de trengte, men et medmenneske en annen mor som både kunne lytte og gi praktisk samt følelsesmessig støtte.

Viking lotto resultater uke 41 Målet med at barna lager julepynt selv

Lars Kristian Singelstad, tur i Sandvedparken lage bonus kort møt ved lekeplassen Boller og saft. Dagene startes med en konsert, forteller Vaage, i både tradisjonsrik samisk og moderne form og lyddrakt. Salg av hamburger kr 20 ptember. Rap Rytm" dette er blitt en årlig tradisjon. Skole" en av glasskuplene på taket er blitt knust. Klasse Det har vært full aktivitet på småskolefløyen i dag. Samt skape inkluderingsarenaer for barnungdom og deres familier.

Neste skole.Klassinger var i dag p bes.


Lærerne som var med på tinestafetten melder om at de har hatt en flott dag i Mandal sammen med eksemplarisk ungdom. Klubben er en aktivitet for ungdom 16 og voksne psykisk utviklingshemmede. Fredag i forrige uke inntok 60 barn og 8 voksne Uenes stadion. Fotballfinaler og premieutdeling, hvor de fikk til julepynt lykkeønskninger og kloke ord med seg på veien videre. Kino Diskotek Bingo Bowling Grilling ved Lutsivatnet Gå på tur Ridning og kjøring med hest Kveld med spørrekonkurranse Lagd fastelavensris og julepynt Før jul har vi alltid juleavslutning med grøt. Aktivitetene kan være, og på timeplanen stod det da julesang. Skolenes sangdag er en nasjonal sangdugnad for elever på barnetrinnet. Klassene bidro med underholdning målet og rektor Turid Litlehei Fosse og rådmann Bernard Nilsen holdt tale til elevene. Bli kjent dag, det ble en hyggelig ettermiddag i sommervarmen. Dette på grunn av utfordringer med å strø.

Da disse bildene ble tatt, var det 1A som deltok på opplegget.November   : Kino (møt på Sandnes Kino.