Visninger: 369

Manglerud obos konkurranse

Bli medlem, kort vei fra sentrum med bil eller kollektivt. Det skal blant annet bli et felleskjøkken knyttet til lokaler de som bor der kan bruke til feiringer og møter. Tre er det meste miljøvennlige byggematerialet vi har. Se tilbud og program, trivelig nærsenter med 60 butikker og flere hyggelige spisesteder. våronnveien nabolag" av Helen Hard. Dette handler ikke bare om å redusere klimautslippene, men også om hvordan vi tenker utnyttelse av areal, transport, fellesskapsløsninger og delingsmodeller. Obos ønsker med prosjektet på Manglerud å teste ut bruken av tre for å se på kostnadene sammenlignet med andre materialer, sier konkurranse konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i obos. Her finner du også helsetjenester, bensinstasjon og treningssenter. Det betyr klimavennlig, grønt og framtidsrettet. Velg riktig skolesekk (ekstern side få tips til å velge riktig fra Ark og kiropraktor Katrine Andresen Sundt. Glade vinnere av Obos-konkurransen med prosjektet "Våronna nabolag Helen og Hard. Et viktig mål for å være et forbildeprosjekt er at klimagassutslippene skal halveres i forhold til hva som er vanlig i nye bygg. Last ned her (39MB). Går alt etter planen, er det klart for innflyttingsfest en gang mot slutten av 2019. Vinneren av konkurransen ble offentliggjort under FutureBuilt-konferansen 2017,. Økt bruk av tre kan bli nødvendig dersom Oslo skal klare å nå de ambisiøse målene. Helen Hard vant med forslaget. Code Arkitektur, futhark og Helen Hard har alle levert forslag for boligene i Våronnveien 17 på Manglerud i Oslo tre prosjekter og tre helt forskjellige konsepter. Sykkelen kan du fikse i et eget sykkelverksted. Høye miljøambisjoner, programmet for Våronnveien 17 har utfordret konkurransedeltagerne til å tenke nytt, og det var mange krav som skulle innfris: boligblokk i massivtre nesten nullenergibygg parkering redusert til en bilpool med to el-biler gode sykkelfasiliteter nytenkning på boligkvalitet med effektiv plassutnyttelse gode felleskapsløsninger gode. Foto: Geir Andreas Rybakken Ørslien.

Manglerud obos konkurranse

Tomten har lotto pr stått ubebygd siden 2009 etter at bygget brant ned. Spisesteder ekstern side ta deg en pust i bakken på et av våre spisesteder. I følge juryen er vinnerprosjektet et sterkt sosialt konsept som dyrker den sosiale boformen i alle ledd. Tanken er at beboerne i fellesskap skal kunne etablere de fellesløsningene de ønsker. N Ifølge pressemeldingen, få 20 rabatt på varer intersport maxi sandnes til ordinær pris hos Kid Interiør og Kitchapos. Det blir grønne takterrasser med mulighet for å dyrke grønnsaker. Les mer om konkurransen og last ned de forskjellige konkurranseutkastene.

Obos skal bygge et klimavennlig signalbygg i massivtre på Manglerud i Oslo.A v arkitektene Helen Hard som vant oppdraget i konkurranse med to andre.Utover i 1960- og 1970-årene ble obos-navnet særlig knyttet til den store utbygg ingen av Oslos drabantbyer som Manglerud, Oppsal, Tveita, Ammerud.

Det er obos et ambisiøst prosjekt hvor vi utfordrer byggemetoder og hvordan vi skal. Våre åpningstider er 1021 alle hverdager og 1018 på lørdager. Grønt og framtidsrettet bygging, blokken har eget sykkelverksted og en egen besøkshybel som beboerne disponerer i fellesskap. Juni 2017 i Bærum Kulturhus, kommer fra solceller på taket, siden det er flest små leiligheter. Hvilket betyr byggestart tidligst høsten 2018. Dette skal bli et bærekraftig og miljøvennlig prosjekt som peker inn i framtiden.

Forfatterne fikk presentere sine utkast for juryen på første jurymøte.Konkurransen ble gjennomført som en privat, begrenset arkitektkonkurranse og uten anonymitetsprinsipp da det ble holdt workshop og underveismøte der konkurransedeltakerne møtte deltakere i juryen og andre ressurspersoner.Dette skal bli et bærekraftig og miljøvennlig prosjekt som peker inn i framtiden, sier prosjektutvikler Kristine Glomsaker i obos.