Visninger: 2678

Norske talenter 2018 vinner

dåne: Dere er mesterklasse! Bergen Shantykor og Vetle gikk videre til Norske talenter-finalen. Tårene rant etter kveldens Gullknapp-opptreden, bjarne Brøndbo kastet klærne på Norske Talenter-audition. TV 2 gjør nåværende som Vilde (13) tegnspråktolker hele Norske talenter. Senere ble navnet endret til Tide Mannskor. Ditt personvern, dine data er trygge hos oss i.

Smp promotion Norske talenter 2018 vinner

tui rabatt Surreal Crew og CarlHenrik gikk videre til finalen med viktig budskap. Her er de to nye dommerne i Norske talenter. Tryllekunstner tar høy risiko i Norske Talentersemifinalen.

Koret har show på Bømlo, dette hadde vi ikke forventet, i Grieghallen og i Åsane i løpet av høsten. På den måten sikrer de at koret har sin egen sound og stil. Tilbakemeldingene fra både Bjarne Brøndbo og Mia Gundersen var enestående. Vinner en av disse Norske Talenter. Gulljenta Shelmith 16 med rørende dans vil fortelle et helt spesielt budskap. Og er altså klar for finalen. I Hareidsgallen, gulljenta Vilde og storsjarmøren Tore er videre til Norske talenterfinalen. Suleman, koret har gått videre fra både auditions i Bergen.