Visninger: 1012

Program for å lage tidslinje

på Fyll, og deretter på Heldekkende fyll. Hvis du vil tilføje en figur fra tekstruden skal du klikke på en eksisterende figur, før eller efter i teksten, hvor du vil sætte figuren ind og trykke på enter. Klik på ikonet Proces og gør derefter følgende: For en enkel, men lækker, tidslinje skal du klikke på Grundlæggende Tidslinje. Klikk på Uthevingsprosess for å vise en fremdrift, en tidslinje eller sammenhengende trinn i en oppgave, prosess eller arbeidsflyt. Du kan også legge til effekter, som glødeffekter, myke kanter for eller 3D-effekter, samt animere tidslinjen med presentasjoner i PowerPoint 2007. Klikk på tidslinjen du vil animere. For at angive hvor transparent baggrundsfarven skal være kan du flytte markøren, eller indtaste et nummer, for at angive gennemsigtigheden i feltet ved siden. Tip : Hvis du vil flytte eller trække figuren i meget små ryk, skal du holde ctrl nede, og bruge piletasterne på tastaturet Skift tidslinjens layout Højreklik på den tidslinje du ønsker at ændre og klik derefter på Skift layout. Ændre baggrundsfarven på en figur på din tidslinje Klik på SmartArt-grafikken. Klikk på den ønskede SmartArt-stilen i gruppen SmartArt-stiler på Utforming -fanen under SmartArt-verktøy. Flyt en figur på tidslinjen Klik på den figur du ønsker at flytte, og træk den derefter hen til dens program nye placering. Andre oppgaver på tidslinjen Legge til en oppføring Klikk på SmartArt-grafikken du vil legge til en annen oppføring. Du kan oppgradere i moduler - en modul er for utskrift og PDF-eksport, en for lysbildeshow og bildesekvenser, en for animasjons-eksport, og en for WebGL-eksport for nettsider. Hvis du ikke ser. Tallene som står under Høyde referer til hvor mye over og under tidslinja merkelappene skal være disse trenger du ikke endre. Til skolebruk er det selvfølgelig mange mulige undervisningsopplegg hvor man kan bruke tidslinje; i tillegg til de rent historiske kan man.eks tenke seg at den enkelte kunne sette inn sin egen tidslinje med hendelser de syntes var viktige ( født, begynte i barnehage, begynte.

Bruk en SmartArtstil Med bare ett klikk gir en SmartArtstil tidslinjen din et profesjonelt utseende med en kombinasjon av linjestil. Klikk på den eksisterende oppføringen som er plassert nærmest der du vil legge til den nye oppføringen. Eller klikk på" må du kontrollere at du har merket SmartArtgrafikk. Du kan bruke fargekombinasjoner som hentes fra temafarger til oppføringene i SmartArtgrafikk. Tidslinjer på Storyboard That er vertikale fordi de er utformet for å bli vist på en datamaskin eller projeksjonsskjerm. Gjør ett av følgende, og klikk deretter på Endre oppsett. Og klikk deretter på Formater figur. Tilføj et SmartArt design connector til din tidslinje Et SmartArt design er en kombination af forskellige effekter. Eller 3D, klikker du på Flytt opp i Opprett grafikk gruppen på Utforming fanen under SmartArtverktøy.

Å lage tidslinjer er et ganske vanlig skoleprosjekt, særlig for historieundervisningen (siden historien egentlig er en diger tidslinje!) Men det.Hvis du vil opprette en grafisk representasjon av en serie hendelser, for eksempel milepælene i et prosjekt eller viktige hendelser i en persons liv, kan du bruke.

Program for å lage tidslinje: Myheritage rabatt 2018

Du kan også åpne, slet en figur Hvis footway.no kupong du vil slette en figur fra din tidslinje. Hvis du vil opprette en tidslinje med bilder. De runde babyshop 10 rabatt former er designet til at indeholde billeder.

Så lad os komme i gang!Sirkelfigurene er utformet for å inneholde bilder.