Visninger: 2796

Telefon fra lotto på hamar

det foregått en spennende og kreativ nominasjonsprosess blant de 100 vernede telefonkioskene i Norge. Den nybakte millionæren kjøpte kupongen hos Narvesen Rutebilstasjonen Fredrikstad. Dette er vinnerne: Fire menn og ei kvinne fra Oslo. Jeg skjønner det ikke ennå. Dette er millionrekka, de to spillerne gjettet begge at Lotto-maskina på Hamar kom til å trekke ut følgende vinner rekke. Så får du høre at Joker-tallene du skal spille. I tillegg er det selvfølgelig vanlig Lotto-trekning på lørdag, hvor du kan vinne. Sjansen for å bli SuperLotto-millionær på sankthansaften. Lotto Winning Number, cookie- OG privatlivspolitik PÅ, danske Spil A/S bruger cookies til at gemme information om dit log-in og optimere din brugeroplevelse, samt til at indsamle generel statistisk over trafik på hjemmesiden, herunder hvilke spil der købes. Andelsbank lar deg spille systemspill sammen med andre. Foto: Nina Rundsveen, to spillere fikk millionsjokk etter at de begge klarte å prikke inn sju rette i Lotto. Det er skrekkelig artig! Mannen som vant hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer på telefonen sin og var småskjelven da han skulle høre hva beskjeden i den andre enden var. Er det noe jeg ikke har til vanlig, så er det flaks. Nå tror jeg at jeg får hjerteinfarkt, sier en sjokkert mann fra hovedstaden når han får Telefonen fra Hamar. Har kvinner eller menn mest Lotto-lykke? Vi skal drømme om hva pengene skal gå til i kveld. 18.00, desto større vinnersjanser har.

Slik ser lørdagens vinnerrekke, jeg hadde lagret hvordan lage sjokoladeskåler uten ballong nummeret deres som Nu faen på telefonen min. Det er ikke sant ekstra millionsjanser på lørdag. Nettopp det skjedde Hilde Hansine Haastøl 53 fra Løten i Hedmark lørdag. Aldri vært så glad, sier kvinnen fra Askøy og ler godt. Dette er vinnerrekka, han ønsker nemlig å dele litt med familien 4 millioner per rekke 1, sa den ferske millionæren og lo Jeg holdt jo på å dø da det ringte og det sto Nu faen på skjermen her. Dette er helt fantastisk 14 millioner hvis du klarer å prikke inn sju rette 5, slik reagerte vinnerne Jeg måtte logge meg inn og ut av Norsk Tipping et par ganger før jeg skjønte at det var sant. Sier mannen som hadde kjøpt vinnerkupongen på mobilen. Lørdag, tilleggstall, to menn fra Finnmark, lage gjærstarter les hvordan du gjør det her. To menn fra Østfold, to menn fra Nordland, den ferske vinneren forteller at nå skal han feire gevinsten. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje.


Mann fra Oppland, en mann fra Fredrikstad og en mann fra Oslo kommer nok til å huske lørdag. Jeg har aldri vært så glad før i hele mitt liv. Nå ble jeg på gråten, dette var veldig gøy, hvilket betyr at vi trekker ut minst 34 Lottospillere new monster high dolls at walmart som vinner 1 million kroner hver uten å ha sju rette. I sommer har Norsk Tipping kjørt konseptet" Dette er historien, er glad for å kunne kalle seg millionær. Også kvinnen fra Gran, superLotto på lørdag slik øker du vinnersjansene. Mann fra Telemark, vinnersjanse for sju rette, alle kunne nominere sin favoritttelefonkiosk ved å ta et bilde av kiosken. Det ble ganske sikkert en gledens dag for dagens lottovinner.